Voor het eerst aan de slag met de iPad - een cursus voor beginners

Leer de basis van de iPad

   Bekijk Promovideo

Bekijk deze video eerst

Ik leg je uit waarom jij deze cursus moet volgen


Mijn naam is Sander Gordijn en vanaf 2010 werk ik dagelijks met de iPad in mijn klas. Ik heb alles uitgeprobeerd en daarvan geleerd. Ik deel graag mijn kennis en creativiteit en daarom geef ik nu steeds vaker workshops over het inzetten van de ipad in de (kleuter)klas. Deze workshops zijn vaak veel te kort om alles te kunnen uitleggen. Daarom ben ik begonnen met online curssusen aanbieden op MeesterSander.academy. Jij kunt de cursussen in je eigen tempo doorlopen.

Jij staat nu aan het begin van de basiscursus. Hierin leg ik je uit wat een iPad allemaal kan en geef ik je tips en tricks om alles uit het apparaat te halen. De cursus bestaat uit 4 modules: De basis van de iPad, de iPad gebruiken in de klas, tips en extra. De eerste modulen is het belangrijkste om met de iPad te kunnen werken, maar ik zou ook zeker aanraden om de tweede modulen erachter aan te plakken. De laatste twee modules zijn vooral bedoeld voor mensen die alles uit het device willen halen. Het is goed om deze modules pas te volgen wanneer je helemaal vertrouwd bent met het apparaat.

Elk hoofdstuk bestaat uit een video en een beschrijving. In de beschrijving leg ik het doel uit en geef in korte en duidelijke termen de weg naar het doel uit. In de video laat ik in beeld en geluid zien hoe de iPad werkt en op welke manier jij ermee kunt werken. In de cursus vind je meer dan 3 uur aan instructies om aan de slag te kunnen met de iPad.

Mocht je een vraag hebben over deze workshop, dan kun je mij altijd bereiken via de mail: [email protected]

Ik wens je heel veel plezier met deze cursus.

Note: Deze cursus gaat ervan uit dat de iPad die je gebruikt minimaal iOS 11.0 gebruikt. Dit kun je checken in de instellingen: App instellingen -> algemeen -> Info.


De leraar


Sander
Sander

Kleutermeester die denkt in mogelijkheden - Inspiratie - Kleuteruniversiteit - Workshops - ICT in de kleuterklas


Inhoud van de cursusScholen

Wil jij met je hele team aan de slag met de iPad? Mail daarvoor naar [email protected] en geef aan voor hoeveel leerkrachten je toegang wilt hebben, wat hun namen en e-mailadressen zijn en waar ik de factuur naar toe mag sturen. Je ontvangt dan z.s.m. toegang tot de hele cursus.

Betalen

Het betalen van de cursus gaat via creditcard. Wil je op factuur betalen dan kun je mij een mail sturen op [email protected]

Begin nu!